Inredningstrender 2018 | Korpulent - Premium posters, tavlor, affischer online
1267
post-template-default,single,single-post,postid-1267,single-format-standard,theme-bridge,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,columns-4,qode-theme-ver-13.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive

Inredningstrender 2018

Inredningstrender 2018

Vi har snart tagit oss igenom halva 2017 och nu tittar vi i spåkulan för att se vad 2018 har att erbjuda. I detta inlägg kommer vi titta på färger och materialval för att få en bild av vad som komma skall.

En positiv sak med de skandinaviska hemmen är att de är väldigt ljusa och detta gör att det är lätt att byta ut detaljer för att följa trender som kommer och går. På så sätt behöver man inte måla om alla väggar i huset bara för att en ny färg blir populär.

70-tals röd och trä

Visst har vi alla någon gång besökt den där gillestugan hemma hos någon släkting där det känns som om tiden stått stilla de senaste 30-åren. Till och med lukten i rummet är från 70-talet. På något sätt känns det ändå så rätt. Skivspelaren står kvar i hyllan, kuddarna i soffan har jordnära toner, trästolen med fjädrar i sitsen står i ett hörn, den äggvita vävtapeten tillsammans med heltäckningsmattan på golvet ger ett komplett intryck. Din släktings gillestuga är givetvis inget optimalt föredöme för nya trender men vi tror att jordnära röda färger blandat med olika träslag kommer komma tillbaka under kommande år.

 

Foto: Berlinfoodstories

 


Foto: Happyinred

 


Foto: Newdarlings

 

Mässing och metaller fortsätter göra succé

Vi tittar i spåkulan och ser att mässing och andra liknande metaller fortsätter vara aktuella även under 2018. Tur är väl det när vi  har valt att inreda köket med mässingskran och knoppar 🙂 Vi är alla lite betuttade i bling bling och det är precis vad mässing, silver och guld gör i våra hem. Adderar det lilla extra på ett diskret och vackert sätt.

Foto: Pinterest


Foto: Pinterest


Foto: Lagerlings.se – Pinterest

 

Kaktusen

Krukväxternas fula ankunge – kaktusen, är på väg tillbaka till våra hem. Växten finns i många olika utföranden och den kräver extremt lite underhåll. I rätt miljö blir den väldigt vacker. Blanda gärna flera olika kaktusar för att skapa en härlig mix av former och intryck.


Foto: Pinterest


Foto: Pinterest

 

Svart är det nya grå

De stora möbelföretagen vågar introducera fler möbler i svart, sakta men säkert smyger mörkret in i våra hem. Vi ser även stora kökstillverkare som har släppt nya köksmodeller med helt svarta luckor. Något vi definitivt gillar. Men var uppmärksam, svart är inte för alla. Men i rätt hem så fungerar det och kan mycket väl vara en färg som kan stå sig över väldigt lång tid.


Foto: Pinterest


Foto: Elle France – Pinterest

Foto: Pinterest