Jag vill bo i en container | Korpulent - Premium posters, tavlor, affischer online
2365
post-template-default,single,single-post,postid-2365,single-format-standard,theme-bridge,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,columns-4,qode-theme-ver-13.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive

Jag vill bo i en container

Jag vill bo i en container

Många har husdrömmar som innefattar ett vackert nybyggt hus, ett renoveringsobjekt som man kan göra om till sin egna lilla pärla eller en fantastisk sommarstuga vid vattnet. Det gäller inte mig. Jag vill bygga ett hus byggt av containrar.

När jag första gången fick se ett containerhus så fastnade jag för den råa industristilen i kombination med de obegränsade möjligheterna som finns konstruktionsmässigt.

Det var för några år sedan som jag läste en artikel om en amerikan som hade byggt ett hus av containrar som han hade köpt billigt av en leverantör på Craigslist (amerikanska Blocket). Då containrarna har en fast storlek och form så krävdes det inte mycket planering för att hitta på en praktisk och snygg ritning på det nya huset. Materialet som användes till bygget var mestadels virke han hade fått eller köpt för en mindre summa pengar. Huset blev vackert, stabil och billigt.

Idag finns det en hel uppsjö av bilder och mindre communities där entusiaster delar inspiration inom genren Container-hus.

Jag letar kontinuerligt efter inspiration till mitt framtida hus.

Här är lite samlad inspiration för dig som kan tänka dig att bo i en container:
My Home In A Box – Bra hemsida med mycket information och inspiration för dig som vill veta mer om container-hus.
Containerhomes – En australiensisk hemsida från en leverantör som bygger container-hus efter dina önskemål. Klicka på deras galleri för att få mycket inspiration.

Foto: Pinterest